opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

5 van onze meest populaire bierbrouwpakketten

bier brouwen

Bij het brouwen van je eigen bier legt een brouwpakket zonder twijfel hét fundament voor wat er uiteindelijk in je glas terecht komt. Want hoewel vrijwel al het bier dezelfde basisingrediënten bevat - water, graan, hop en gist - is elk bier tóch uniek. Hier op hop.nl verkopen we bijna twintig verschillende soorten brouwpakketen die je biertje een geheel eigen uiterlijk, smaak én geur geven. Naast de standaardbenodigdheden bevatten deze pakketten namelijk stuk voor stuk een aantal interessante ingrediënten om je biertje helemaal 'eigen' te maken. Maar vergis je niet: het kiezen van een smaak is pas het begin van het plezier, want ook het brouwproces zelf speelt een belangrijke rol voor het uiteindelijke resultaat. Hoe dan ook: hier zijn 5 van onze meest populaire brouwpakketten. Wil je direct al onze brouwpakketten bekijken? Klik dan hier!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Bierkit Premium Pilsner

Op zoek naar een echt luxe pilsbier? Dan zit je met dit brouwpakket wel goed! Met dit Brewfirm bierbrouwpakket maakt je zo'n 12 liter van het lekkerste premium pils. Het resultaat is een amberkleurig bier met een licht bittere en een heerlijk verfrissende smaak. De Premium Pilsner staat bekend als de ideale dorstlesser en heeft een verwacht alcoholpercentage van zo'n 6,5%. Het is een geweldig biertje voor alledaags gebruik en drinkt soepel en makkelijk weg. Een no-brainer om in ons lijstje op te nemen!

English IPA

Liefhebber van IPA-bier? Dit bierbrouwpakket stelt je in staat om je vrienden - en jezelf - te verrassen met ruim 12 liter IPA. Deze English IPA is een echt traditionele Indian Pale Ale. Licht amberkleurig en vol van smaak met een kruidige, bittere afdronk. Indian Pale Ale staat bekend om zijn extra hoppige en bittere smaak en werd voor het eerst gebrouwen in Engeland in de 19e eeuw voor de Londense markt. Gelukkig hoeven we nu de boot niet meer te pakken, en brouwen we deze traditionele IPA gewoon lekker thuis!

Belgian Dubbel

Natuurlijk kan een Belgisch biertje niet ontbreken in deze lijst! Terwijl bovenstaande biertjes het moeten doen met 6,5 procent alcohol, heeft dit Dubbelbiertje een wat sterker alcoholgehalte, namelijk 8,5%. Je brouwt er een donkerbruin bier mee met veel body en een volle, gebrande, moutige smaak. Een goddelijk bier dat een lange rijpingstijd vraagt. Wist je dat de eerste dubbel werd gebrouwen in de abdij van Westmalle in 1856? Dit was een sterke variant van hun bruine bier. In 1861 was het te koop voor het publiek, maar anno 2019 brouw je hem natuurlijk helemaal zelf.

Dunkel Bock

Liefhebber van een stevig donkerbruin bier? Zoek niet verder! Dunkel Bock is namelijk precies wat je zoekt. Dit populaire biertje heeft een aangename milde bitterheid en is het ideale biertje voor in de herfst. Het is een Duits bokbiertje dat letter lijk 'donker bok' betekent. Het is een sterk seizoensbier dat vrijwel altijd amber tot donkerrood van kleur is. Maar nog veel belangrijker is natuurlijk de smaak. Deze is zacht en moutig - simpelweg een genot om te drinken! Je kunt een alcoholpercentage verwachten van ongever 6,6%.

Belgian Wit

Natuurlijk! Wie houdt er nou niet van een lekker witbiertje? Dorstlessend, vederlicht en prachtig fris van kleur, smaak en geur. De term wit heeft overigens weinig te maken met de lichte kleur van het bier - hoewel dat vaak wordt gedacht, maar waar het écht vandaan komt blijft een mysterie. Gedacht wordt dat het van het woord tarwe vandaan komt: in het Duits is bijvoorbeeld de term Weizenbier gangbaar. Weizen betekent tarwe, en het Oudnederlands kent het woord "weit", dat eveneens tarwe betekent. Hoe dan ook: een biersoort die je niet mag missen!

Terug