opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Cadeautip nodig? Heerlijke parfum voor een scherpe prijs!

parfum geur cadeautip

Of het nu gaat om een verjaardag, Sinterklaas, kerst, zomaar voor de leuk of vanwege een of andere prestatie: het is altijd een goed idee om parfum cadeau te doen. Sommige geurtjes kunnen echter al snel hoog in de kosten lopen, terwijl dat helemaal niet nodig is om lekker te ruiken - tenzij je natuurlijk een vriend hebt die áltijd een uur in de wind stinkt... Maar goed, zélfs voor hem zijn er tal van eau de toilettes en andere geurtjes te vinden die hartstikke lekker ruiken en ook nog eens betaalbaar zijn. Hieronder zetten we een aantal heerlijke geuren met hun eigenschappen op een rij - geuren die ook nog eens betaalbaar zijn! Zo kun jij hopelijk het juiste geschenk bij de juiste man zoeken. Wil je direct al onze parfums bekijken? Klik dan hier!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Cuba Prestige Black EDT spray - €12

Cuba Prestige is een betaalbare parfum die het op alle vlakken goed doet: van geur tot looks. Het luchtje start met vlagen van citroen, bergamot en zwarte bes, waardoor het een fruitige zoetheid en een heldere aard krijgt. Vervolgens neemt de parfum de zoetheid in een andere richting, met bloemig aroma’s van jasmijn en lavendel. De geur wordt warmer naarmate de amberachtige toon vordert. Klinkt allemaal heel fijn, maar het komt er gewoon op neer dat hij zéér lekker ruikt. En dan hebben we het nog niet eens over het design gehad: de zwarte sigaren zien er geweldig uit. Een interessante geur die zeker het proberen waard is.

Cofinluxe Watt Black EDT spray - €18

De Cofinluxe Watt Black viert dit jaar zijn 19e verjaardag. Het kruidige parfum bevat ingrediënten als cederhout, vetiver, kalk en kardemom, die worden aangevuld door fruitige grapefruit, citroen, geranium, roze peper, patchouli en vanille. Een flinke cocktail van bijzondere geuren dus, met als resultaat een krachtig parfum voor mannen met wat lef. Eén ding is zeker: deze Watt Black zal in elke gelegenheid de aandacht trekken. De houtachtige basis van de geur is verfrissend maar tevens vol van kracht, wat het een EDT maakt die zowel in de sportschool als op kantoor geschikt is.

Cuba Gold geschenkset - €13

Volle vanille, jasmijn en lavendel. De Cuba Gold bevat die beroemde Le Male-geur, hoewel deze Cuba Gold al langer bestaat dan die populaire parfum. Je kunt de overeenkomsten zeker ruiken, hoewel deze parfum meer jasmijn bevat en wat minder minder pittig/rokerig is. De geur is warm, zoet en poederachtig met een intense amberachtige toon. Deze giftset is het ideale cadeau voor de stijlvolle man. Het bevat namelijk niet alleen 100 ml aftershave, maar ook 200 ml deodorant - beiden verpakt in een toffe sigarenschaal!

Replay Signature EDT spray - €20

De Replay Signature voor mannen is een kruidige houterige parfum. De geur werd uitgebracht in 2017 en is dus nog niet zo lang op de markt. Overigens is het een populair parfum omdat er populaire aroma’s in zitten die een opvallende maar goede combinatie vormen. De belangrijkste geurtonen in het parfum zijn roze peper, kaneel en bergamot. Maar ook ruik je mint, nootmuskaat, roze en cederhout. Perfect voor de herfst en winter en dus een ideaal Sinterklaas- of kerstcadeau.

Police to be the illusionist - €29

To be the Illusionist is een pure, scherpe geur voor mannen, opgebouwd rond een moderne frisse fougére-signatuur die de indruk wekt van een zelfverzekerde en stoere man. De tonen starten op basis van een transparant aquatische geur, welke wordt versterkt met de geur van Calabrische Bergamot en aanhoudende aromatische tonen van klimo. De eau de toilette blijft fris ruiken en wordt nog aangevuld met een mix van fijn kasjmierhout, gemengd met Crystal Moss en een toon van zachte muskus.

Terug