opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Goed nieuws: gratis bier voor zorgmedewerkers!

gratis bier zorgmedewerkers

De steun voor zorgmedewerkers in Nederland is nog nooit zo groot geweest als nu. Met spandoeken en krijtteksten worden verplegers, artsen en al het andere zorgpersoneel een hart onder de riem gestoken voor hun harde werk tijdens deze pandemie. Uit betrouwbare bron hebben we zelfs vernomen dat de ziekenhuizen worden overspoeld met gratis donuts, pizza’s, taart, chocolade, maaltijden en bonbons. Allemaal lekker natuurlijk, maar in de Verenigde Staten weten ze pas écht wat belangrijk is: bier. 

‘Hops for healthcare’

Waar verpleegkundigen hier na een lange werkdag lekker wat donuts naar binnen werken, kunnen ze in de Verenigde Staten lekker relaxen met de beentjes omhoog en een ijskoud biertje in hun hand. Gratis, welteverstaan. Zorgmedewerkers uit Milwaukee, Wisconsin, kunnen namelijk op vertoon van hun identificatie een gratis six-pack bier ophalen bij de Lakefront Brewery. 'Er zijn helden onder ons die een pauze verdienen. En wat ons betreft, heeft die pauze betrekking op een Riverwest Stein”, zegt Lakefront Brand Manager, Michael Stodola, over het merk bier dat ze weggeven. Tja, excuses als je al klaar was voor dat lekkere biertje, de acties lijken vooralsnog alleen in de VS plaats te vinden. 

Laten we reëel wezen: de echte helden van dit moment zijn de mensen die aan de frontlinie strijden om patiënten met COVID-19 te helpen genezen. Zorgmedewerkers over de hele wereld werken dag in dag uit en riskeren hun eigen leven om dat van anderen te redden. “En het is niet meer dan terecht dat ze een bedankje en een blijk van waardering krijgen”, zegt een andere brouwerij die een zelfde actie heeft georganiseerd. Pantown Brewing Company heeft zelfs een speciale drive-through service voor zorgmedewerkers opgezet, zodat ze veilig hun bier op kunnen halen.  


Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.