opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Het is Internationale Vrouwendag - zo zet je je dame in het zonnetje!

Het is Internationale Vrouwendag - zo zet je je dame in het zonnetje!

Het is vandaag Internationale Vrouwendag - een dag om de prestaties van vrouwen over de hele wereld te vieren. Het is ook een gelegenheid om na te denken over hoe we het beter kunnen doen voor vrouwen, in ons eigen leven en in de wereld in het algemeen. Als je manieren zoekt om je eigen vrouwlief wat vaker te laten zien hoe bijzonder ze is, dan zijn hier wat ideeën. Je weet immers wat ze zeggen: happy wife, happy life!

Geef haar een mooi cadeau

Maar maak er iets van dat ze ook echt leuk zal vinden! Het laatste wat je wilt is dat ze "oh dank je" zegt als ze het doosje van die diamanten halsketting of paar robijnen oorbellen openmaakt (die totáál niet bij haar passen)... Als er één ding is dat mannen over de hele wereld telkens weer van hun vrouwen leren, dan is het dat een goed cadeau helemaal niet duur hoeft te zijn, zolang ze maar bij haar passen en je er over hebt nagedacht. Als je een cadeau voor je vriendin, lover of vrouw koopt, dan is het belangrijk dat je dus bedenkt wat ze leuk zou vinden. Je wilt haar niet iets geven dat ze niet zal gebruiken of dat ze niet leuk vindt. Een attent geschenk is er een dat laat zien dat je haar goed kent en dat je om haar geeft.

Gun haar wat tijd alleen (of met vriendinnen)

We denken misschien dat onze vrouwen altijd maar op ons zitten te wachten, maar geloof me: soms zijn ze juist héél blij als jij in je mancave zit en ze even alleen kunnen zijn. Mensen zijn vaak bang om alleen te zijn of ze zien eenzaamheid als een gelegenheid om over negatieve dingen na te denken, maar echt op jezelf zijn is een gelegenheid voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Je hebt tijd voor jezelf nodig, net zoals je voedsel en water nodig hebt. Het kan soms moeilijk lijken - vooral als we gewend zijn al onze tijd met vrienden en familie door te brengen - maar het is het uiteindelijk waard. Een andere manier om je dame te laten zien dat ze altijd in je gedachten is, is dus door haar wat tijd alleen te geven. Ga met je maten een tijdje het huis uit om in het bos te survivallen en laat haar thuis lekker wat vriendinnen uitnodigen. Ze zal het waarderen, dat beloven we!

Kook wat vaker voor haar

Koken voor je partner is een geweldige manier om te laten zien dat je van haar houdt. Niet alleen geeft het haar een speciaal gevoel, maar het kan ook heel leuk zijn! Een manier om voor je partner te koken waar zowel jij als zij héél blij van wordt, is op een Yakiniku grill. Deze grills en bbq's zijn de crème de la crème op gebied van grillen en zorgen ervoor dat je altijd een topgerecht neer zult zetten. Koken voor je partner is een geweldige manier om je liefde en waardering voor hen te tonen op Internationale Vrouwendag - maar ook op elke andere dag. Het is ook een geweldige manier om ze te laten zien dat je haar geweldig vindt, en dat je d'r gelukkig wilt maken. Stop er wel wat moeite in: een magnetronmaaltijd van de Appie is natuurlijk not done...

Begin samen een nieuwe hobby

Een manier om je vrouwlief echt te laten zien dat je om haar geeft en je jullie tijd samen waardeert, is door samen een nieuwe hobby te beginnen. Dit kan van alles zijn, van bier brouwen tot leren hoe je Thais voedsel moet koken en van samen bijlwerpen tot postzegels verzamelen. Samen iets nieuws en spannends doen zal jullie dichter bij elkaar brengen en jullie beiden gelukkiger maken. Als je een manier zoekt om quality time met je partner door te brengen, is samen aan een nieuwe hobby beginnen de perfecte oplossing. Het is een leuke en opwindende manier om een band te krijgen, en je leert elkaar op een heel nieuwe manier kennen. Plus, je krijgt de kans om samen iets nieuws en spannends te doen! Wat kan er beter zijn dan dat?

Er zijn ontzettend veel manieren om je vrouw blij te maken op Internationale Vrouwendag en elke andere dag, maar de beste manier is om iets te doen wat echt bij haar past. Dat kan van alles zijn, van voor haar koken tot samen een nieuwe hobby beginnen. Denk er dus goed over na en zoek uit wat je partner blij maakt. Succes, mannen!

Terug