opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

15% vaderdagskorting bij Hop.nl!

vaderdagskorting
 

Op zoek naar een origineel vaderdagscadeau? Nu met 15% korting!

Vaderdag staat weer om de hoek. Dat betekent dat je natuurlijk alles uit de kast wilt trekken om paps zich op 21 juni even speciaal te laten voelen. Hem mee op pad nemen zit er nu helaas nog even niet in, maar gelukkig kun je hem altijd verblijden met een mooi cadeau! Bij Hop.nl hebben we voor álle vaders wel een mooi product, of het nu een echte avonturier of juist de laid-back BBQ-vader is. En dan hebben we tot 19 juni ook nog eens een mooie 15% kassakorting voor je in de aanbieding!

 

GEBRUIK CODE 'PAPA20' VOOR 15% KORTING

Heerlijke kaarsen voor de stoere vaders!

We weten dat kaarsen op zichzelf niet de meest mannelijke cadeaus zijn, maar deze Zippo kaarsen brengen daar verandering in! Met geuren als Dark Rum & Oak, Bourbon & Spice en Whiskey & Tobacco garanderen we je dat je nergens lekkerdere kaarsen zult vinden!



Of wat dacht je van deze producten?

In de webshop van Hop.nl vind je gegarandeerd een product dat bij jouw vader past! Bekijk hieronder bijvoorbeeld een aantal van onze toppers - natuurlijk met 15% korting!

Bierbrouwpakket Brewferm

€49,00 €41,65
Black Wonderfull Humidor

€109,00 €92,65
Globe decanter set

€39,00 €33,15

 

Japanse Messenset

€69,90 €58,65
Cuba Gold Geschenkset

€13,00 €11,05
Whiskystenen Set Houten Kist

€17,00 €14,45

 

Balkon BBQ

€49,00 €41,65
Houtskoolbarbecue

€39,00 €33,15
Diamond Decanter 850 ml 

€29,00 €24,65

 

7 dingen die elke whisky-lover moet weten voor hij Schotland bezoekt

Whisky. Meer hoeven we waarschijnlijk niet te zeggen om een lach op je gezicht te toveren. Het is het nectar van de goden en er zijn weinig soorten drank waar zó van genoten wordt. De echte liefhebber weet natuurlijk dat Schotland als geen ander land het walhalla van de whisky is. Rond elke landelijke bocht vind je er een distilleerderij van wereldklasse: heuse tempels der whisky. De keuze is reuze en de smaken subliem. En dat Schotland een must-visit is voor whiskyfanaten, dat vertelden we je al eerder...



 

Natuurlijk hebben we veel meer!

Het maakt niet uit of je nu een stoere vader, relaxte vader, avontuurlijke vader, stijlvolle vader of barbecue-vader hebt: in de shop van Hop.nl hebben we gegarandeerd een tof product dat bij hem past! Bekijk snel onze collectie en profiteer tot en met 19 juni van 15% korting met de code PAPA20. Hij zal je dankbaar zijn!

 

GEBRUIK CODE 'PAPA20' VOOR 15% KORTING

 
Terug