opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Winactie: maak kans op een compleet bierbrouwpakket!

win een bierbrouwpakket

Vandaag hebben we op Hop.nl de magische grens van 1.000 Facebook likes overschreden, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Dat doen we hier in je favoriete shop voor mannen vanzelfsprekend geheel in eigen stijl, namelijk met een te gekke winactie. Wat we weggeven? Een prachtig bierbrouwpakket waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Laten we eens gaan kijken naar wat er te winnen valt…

Startpakket basic plus - Brewferm

Dit bierbrouwpakket is perfect voor de beginnende bierbrouwers onder ons. Het is te gebruiken met ons grote assortiment bierkits van Brewferm en stelt je in staat om direct aan de slag te gaan met het brouwen van je eigen bier. Het uitgebreide startpakket bevat 3 meetinstrumenten, waarmee je zowel het verloop van de gisting controleert, als de temperatuur van het wort vóór en tijdens de vergisting monitort. Hop.nl is zoals je weet hét adres voor al je bierbrouwbenodigdheden, maar eigenlijk heb je aan dit basispakket dus alles al in huis om je eerste biertjes te gaan tappen. Noem jij jezelf al een gevorderde bierbrouwer? Neem dan eens een kijkje bij onze brouwketels, de crème de la crème van het thuisbrouwen! 

Bierkit Belgian Wit - Brewferm

Een starterspakket om bier te brouwen is natuurlijk niet compleet zonder de juiste ingrediënten. Deze ingrediënten hoef je natuurlijk niet zelf bij elkaar te zoeken: dat hebben wij al voor je gedaan! Onze brouwpakketten zijn namelijk simpelweg de complete mix om ook daadwerkelijk iets te kunnen brouwen. In deze winactie geven we daarom niet alleen het starterspakket weg, maar ook het heerlijke Belgian Wit brouwpakket: Een ware klassieker en zonder twijfel een van onze populairste brouwpakketten. Wie houdt er nu niet van een heerlijk, fris witbier? Dit type bier is simpelweg een must have voor iedere thuisbrouwer - want lust jij het niet, dan lusten al je vrienden het ongetwijfeld! 

Doe mee en maak kans op dit prachtige pakket!

Loopt het water je al in de mond bij de gedachten van het brouwen van je eigen bier? Dat komt goed uit! Meedoen met deze winactie is namelijk enorm eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen om mee te doen aan deze winactie is ons Facebook-bericht te liken en minimaal één van jouw vrienden te taggen met wie jij dit bierbrouw-avontuur tegemoet wilt gaan. De winnaar wordt bekend gemaakt wanneer we de 1250 likes aantikken. Wees er dus snel bij!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.