opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

5 must-have items voor iedere BBQ-liefhebber

barbecue must have items

Het mag dan langzamerhand wel weer wat aan het afkoelen zijn in Nederland, klaar met de zomer zijn we nog lang niet! Hoewel de hitte soms nogal wat ongemakkelijk kan zijn (slapen zonder een ventilator is een no-go...), betekent dit warme zomerweer wél dat iedere dag geschikt is om een heerlijke barbecue te organiseren. Want wat is er nou gezelliger dan samen met wat vrienden een ijskoud zelfgemaakt biertje weg te tikken terwijl jullie ondertussen een mals stuk vlees aan het bereiden zijn op de bbq? Precies, helemaal niets. Daarom kijken we vandaag naar 5 onmisbare items voor iedere bbq-liefhebber waar je misschien nooit eerder aan hebt gedacht om ze te gebruiken...

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

BBQ Marinade Spuit

Vlees bereiden door er simpelweg wat peper en zout overheen te strooien? Dat dachten we niet! Een BBQ marinadespuit, ook wel een BBQ injectiespuit, is een geweldig hulpmiddel om je vlees van binnenuit te marineren. Vlees dat van binnenuit wordt gemarineerd is namelijk nóg malser en natuurlijk extra lekker. Dankzij deze marinade injector bereid je eenvoudig je vlees voor om het vervolgens op te barbecue tot een meesterwerk om te toveren. Deze marinadespuit kan gebruikt worden voor - jawel - marinades, maar ook voor bijvoorbeeld boullion, bier of gesmolten boter. De naald zelf is ongeveer 8 centimeter lang - lang genoeg dus om de grootste stukken vlees heerlijk van binnenuit te marineren. Vooral bij grotere stukken vlees is het simpelweg een verademing om tot op de kern van het vlees wat smaak toe te voegen.

BBQ Pulled Pork Claws

Zoek je de perfecte tool om pulled pork te bereiden én wil je er net zo bad-ass uit zien als Wolverine? Dan mogen deze Pulled Pork claws niet in je bbq-uitrusting ontbreken. Simpelweg met twee vorken aan de haal gaan is vanaf nu verleden tijd, want je vlees écht in stijl voorbereiden doe je gewoon met deze claws. Met deze roestvrijstalen (nee, geen Adamantium...) vleesklauwen scheur je je vlees letterlijk aan stukken. Met letterlijk een handomdraai trek je een groot stuk vlees eenvoudig uit elkaar om je eigen pulled pork te maken. Natuurlijk kun je deze vleesklauwen ook gebruiken om andere stukken vlees te verslinden. Denk aan kip of bijvoorbeeld runvlees. En mocht je er echt aan gehecht raken, dan kun je de bbq-klauwen zelfs gebruiken om je salade om te gooien. Wil je liever kunststof klauwen? Die hebben we ook!

BBQ Blazer - Elektrisch

Een echte BBQ-koning kan zelfs in het oerwoud een barbacue voorbereiden, maar soms is wat comfort en gemak óók belangrijk. Iedereen heeft het namelijk weleens meegemaakt dat het aansteken van de BBQ maar niet wilt lukken of dat de temperatuur simpelweg niet snel genoeg toeneemt. Deze BBQ blazer zorgt ervoor dat je binnen no-time je barbecue op kunt warmen, zonder dat er wapperende dienbladen of zelfs geblaas aan te pas komt. Het enige wat je met deze BBQ blazer nog te wachten staat is het ding te richten op de kolen of briketten. De bries die hierdoor ontstaat laten ze volop gloeien en warm worden. Wil je het leven ook wat eenvoudiger maken tijdens het barbecuen? Een BBQ Blazer it is!

BBQ Kwasten

Niets is lekker dan een goed gemarineerd stuk vlees. Hierboven hadden we het al over het van binnenuit marineren van je favoriete stukken kip, rund of varken, maar ook de buitenkant mag natuurlijk niet vergeten worden. Met deze professionele RVS kwasten kun je eenvoudig je vlees marineren én ze zijn geschikt om je grillroosters of bakplaten in te smeren met olie. De handgreep van deze kwasten zijn extra lang, zodat je handen nooit in de buurt hoeven te komen van eventuele warmtebronnen. Dit is vooral handig wanneer je het vlees nog wat extra wilt marineren wanneer deze al op de bbq of grill ligt.

BBQ Borstel

Aan alles komt een einde, en zo ook aan een avond vol vlees, drank en gezelligheid. Veel mensen vinden het schoonmaken van de bbq het vervelendste gedeelte van de dag. Dat is niet gek: op dat moment is het vlees waarschijnlijk op, staat de drank weer in de koelkast en zijn ook je vrienden weer op weg naar huis. En dan moet je ook nog eens met een schuurspons gaan staan schrobben om je barbecue schoon te maken... Dat kan makkelijker! Deze metalen BBQ Borstel is een absolute must-have om het rooster van je barbecue weer schoon en glimmend te krijgen. Deze speciaal ontworpen borstels schrobben aangekoekte resten zonder problemen los, maar zorgen er bovendien voor dat je geliefde kook-tool in topvorm blijft. De borstel is voorzien van een kunstof handgreep voor een optimaal gebruikscomfort. Leuker kunnen we het schoonmaken van je barbecue niet maken... wel makkelijker.

Terug