opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

5 must-have items die niet in je mancave mogen ontbreken

mancave items

De werkweek mag dan net weer begonnen zijn, chillen in je man cave is écht niet alleen bedoeld voor het weekend! Hier op Hop.nl vertellen we je het dan ook regelmatig: een man cave is dé plek waar een man gewoon weer man kan zijn. Het draait om sfeer, gezelligheid en rust - en is simpelweg een walhalla voor de moderne man. Maar hoewel veel mannen een 'ruimte voor zichzelf' hebben, heeft een echte mannengrot natuurlijk een fundament van een aantal essentiële items. Een dikke tv, een comfortabele bank, eenvoudige toegang tot snacks en drank... een man cave kan simpelweg niet zonder. In dit artikel 5 absolute must-have producten die in iedere man cave thuishoren. Tijd om jouw man cave te onderscheiden van al die andere saaie en sfeerloze hollen! Wil je direct al onze man cave producten bekijken? Klik dan hier!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Globe decanter set

Je drank direct uit de fles serveren is natuurlijk een optie, maar een véél vettere manier om je overheerlijke versnaperingen te schenken, is middels deze prachtige karaf. De Globe Decanter Deluxe is oorspronkelijk bedoeld om whisky in te bewaren, maar al je andere sterke drank zal er natuurlijk niet in misstaan - al doet een donkerkleurige soort het waarschijnlijk een stuk beter dan bijvoorbeeld een doorzichtige rum of wodka. De handgeblazen karaf staat geweldig in iedere man cave, maar is ook nog eens een perfect cadeau voor mannen. Het unieke luxueuze design is voorzien van een mooie wereldkaart in het glas en een stevig houten standaard. Drink je graag en houd je van mooie producten? Dan mag deze Globe Karaf niet in je grot ontbreken!

Treviso DeLuxe Humidor

Liefhebbers weten dat een humidor essentieel is voor het in de juiste omstandigheden laten verkeren van sigaren. Het is als het ware een bewaarkist voor je sigaren, maar dan wel met de belangrijke toevoeging van een klimaat-controlesysteem. Hier op Hop.nl heb je een ruime keuze - momenteel zo'n 15 - verschillende soorten humidors. Niet alleen stellen ze je in staat om je sigaren in topconditie te houden, ze zien er ook nog eens chique en op-en-top mannelijk uit. We weten zeker dat een humidor op jouw kabinet absoluut de show steelt. Ben je een échte liefhebber, dan hebben we ook nog de Salina Ebony 1600 voor je in de aanbieding: in deze humidor heb je ruimte voor maar liefst 1600 sigaren!

Metalen of houten borden

Je hebt een bank, een tv, een kast, je karaf en een humidor... wat mis je nog? Nou, héél wat! Het zijn namelijk vaak juist de kleine details die een ruimte helemaal afmaken. Gelukkig zijn we je ook op dat gebied van dienst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een te gek bord voor op de muur? In ons assortiment vind je drie verschillende soorten: metalen borden, neon borden en houten borden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, maar we weten zeker dat een bord perfect in iedere man cave past. De sfeerverhogende borden zijn in sommige gevallen voorzien van leuke of grappige teksten, maar onze neon borden zijn misschien wel de meest opvallende van allemaal. Wie kan zo'n bord nou niet waarderen?

Jerrycan Giftset Groen - 10 L

Naast dat deze jerrycan giftset misschien wel het ideale mannencadeau is, staat hij ook nog eens geweldig in je eigen man cave. Wanneer hij gesloten is, lijkt het simpelweg op een normale jerrycan, maar wanneer hij geopend wordt gaat er een smakelijke wereld voor je open! Deze jerrycan is namelijk volledig omgetoverd tot een bar cabinet en biedt je de ruimte voor alles wat je nodig hebt om een mooie avond tegemoet te gaan: drank én glazen. De giftset wordt geleverd met twee whiskyglazen. Ruimte is er daarnaast ook nog voor een 70CL drankfles én twee blikjes om je alcohol mee te mixen. Onze locatietip: zet de jerrycan op een mooi dressoir voor de ultieme man cave look!

Kapstok - Man cave Beer

Je dacht toch niet dat je vrienden met hun jassen aan in je cave gaan zitten? En het is al helemáál verboden om ze massaal op de pooltafel te werpen. Die moet namelijk gewoon gebruikt worden - het liefst de hele avond lang! Een mancave verdient dan ook gewoon een mooie kapstok. Niet zo ééntje die je bij de gemiddelde meubel zaak koopt, maar een unieke, zoals deze toffe Man Cave Beer kapstop in de vorm van een bierdopje. Functioneel én stijlvol dus, en daar houden we op Hop.nl van.

Terug