opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Het ideale mannencadeau: een luxe Jerrycan Giftset!

jerrycan bar giftset

Regelmatige Hop-bezoekers weten dat onze website vol staat met de tofste cadeaus voor mannen. Maar dit is toch wel het beste cadeau dat een man kan krijgen – De Jerrycan Drankset. Een unieke jerrycan met daarin een minibar. Ben je op zoek naar een echt mannencadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres, want de Jerrycan drankset laat het hart van elke man sneller kloppen. De unieke jerrycan bevat twee mooie whiskey glazen en je kunt er zelf een 70 cl fles drank naar keuze aan toevoegen. Bijvoorbeeld een lekkere Johnny Walker Red Label, of misschien wel een mooie fles gin. Daarnaast heeft ‘ie ruimte voor twee blikjes frisdrank (of bier), perfect wanneer je een mixdrankje wil drinken, maar natuurlijk ook als je gewoon even rustig van start wilt gaan...

Lees ook: Cadeautip nodig? Heerlijke parfum voor een scherpe prijs!

Het perfecte cadeau voor de echte man

De Jerrycan Bar Set is een origineel geschenk voor de echte oerman, een jager of visser, iemand die strijdlustigheid voelt en van een drankje kan genieten. De jerrycan wordt geleverd in een natuurlijke olijfgroene kleur, gemaakt van roestvrijstaal en hout aan de binnenkant. Het leven van een man is perfect als hij vrienden en liefde heeft, de rest zijn slechts details. Maar met deze Jerrycan drankset zorg je voor die details, en hoe. De jerrycan zit vol verfijnde details. Zorgvuldige selectie van materialen, handgemaakt kwaliteitsontwerp en uiteraard de inhoud om plezier aan te beleven.

Of je nu op mannenweekend gaat, in het bos gaat kamperen, een paar dagen aan het strand vertoeft op simpelweg op een verjaardag bent of avondje met de mannen hebt gepland: de Jerrycan drankset is werkelijk waar overal geschikt voor. Je kunt ‘m gemakkelijk meenemen en steelt zonder moeite de show. Het heeft dus niet alleen een heel functioneel design, maar hij is ook enorm esthetisch. De Jerrycan Drankset is namelijk ook een geweldige toevoeging aan je interieur. Misschien een goed argument om je partner over te halen om de jerrycan aan te schaffen. Staat mooi in of bij de drankkast of op het dressoir, vind je niet? Zeker de stoere industriele interieuren die vandaag de dag zo populair zijn bieden perfect ruimte aan dit mannenitem. 

Lees ook: 5 humidors om je sigaren in topconditie te houden

Een Jerrycan Giftset als relatiegeschenk

Dat zo'n Jerrycan Drank Bar dus geweldig is om mee te nemen óf om neer te zetten, dat moge duidelijk zijn. Maar wat dacht je van de jerrycan als een ideaal relatiegeschenk voor je werknemers? Vooral wanneer je een bedrijf hebt waar veel stoere mannen werken, dan is de jerrycan erg geschikt om onderdeel te maken van het kerstpakket of als bonusbeloning cadeau te doen. De authentieke Nederlandse Jerrycan met inhoud van 10 liter is trouwens van enorm zware en hoge kwaliteit. Een enkel exemplaar weegt al ruim 4 kilogram! Dankzij het stevige handvat kan de Jerrycan overigens gewoon gemakkelijk van A naar B worden gedragen. En natuurlijk wordt hij steeds lichter wanneer je ‘m gebruikt... Win-win! 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Jerrycan giftset, maar wil je het aanvullen met het mooiste mancave-waardige glaswerk? Neem dan hier eens een kijkje. 

Terug