opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

Het ultieme kerstcadeau voor mannen (Part 1)

kerstcadeau mannen

De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent dat het tijd wordt om langzamerhand de cadeaus in te gaan slaan. En zoals je weet zit je voor alle cadeaus voor mannen op Hop.nl helemaal goed. Vandaag gaan we je iets vertellen over één van de beste cadeaus die je een man zou kunnen geven... Snel verder lezen dus! 

‘Help, wat voor cadeau moet ik Harry nou weer geven?’

We hebben allemaal wel een 'Harry' in ons leven: Een man waar je ineens een kerst cadeau voor moet kopen zonder dat je weet wat je moet kopen omdat je hem eigenlijk niet zo goed kent. Met de feestdagen in zicht worden vaak lootjes getrokken in de familie, ja, inclusief alle aanhangsels die je niet of nauwelijks kent. Of die gezellige kerst werkborrels waar je ineens opgescheept wordt met het kopen van een cadeau voor je collega. Tja, wat geef je dan? 'Een geurtje?' Nee dat is te persoonlijk. 'Een paar sokken?' Nee dat is te saai. Maar wat geef je dan wel? Ben je ten einde raad? No worries, we got you.

Wij hebben namelijk de ultieme tip voor het perfecte kerstcadeau. Of, als we heel eerlijk zijn, het perfecte cadeau voor de man, ook buiten de feestdagen om. Nu weet je als Hop.nl bezoeker dat onze website natuurlijk helemaal vol staat met geweldige cadeaus voor mannen. Van complete bierbrouw sets tot sigarenkisten, werpbijlen en baardverzorgingsproducten. Eigenlijk zit je met ons hele assortiment dus wel goed, maar soms heb je net even iets nodig wat voor iedere man wel werkt. Ons idee: een mooi door jezelf samengesteld whisky-pakket! Geloof ons: Je zult een positieve blijvende indruk maken en gegarandeerd dat de man die deze cadeaus ontvangt je ontzettend dankbaar zal zijn.

Het perfecte cadeau voor de stoere en chique man

Whisky is op zichzelf al een fantastisch cadeau om te geven. Want kom op, stoere mannen met een vleugje chiqueheid drinken nou eenmaal whisky. Denk aan de fantastische rol van Harvey Specter die Gabriel Macht in de serie Suits vertolkt. Een echte baas, stoer, mannelijk, slim en een winnaar. En na elke lange werkdag drinkt hij rustig een glaasje whisky om zich volledig te kunnen ontspannen. Whiskey drinken doe je niet zomaar, het is een ervaring. Het is ultiem genieten. Maar of we je enkel met een flesje whisky die kant op sturen? Natuurlijk niet. Je kunt 'the whiskey experience' namelijk nog spectaculairder maken door wat extra's toe te voegen… 

Whisky accessoires

In een goede whisky is het bijvoorbeeld echt not done om reguliere ijsblokjes te doen. Waarom? Nou, een goede whisky verdient alleen het beste van het beste. And let's be honest, ijsblokjes gemaakt van kraanwater? In je luxe whiskey? Really? That’s not how Harvey Specter would do it. Nee, ijsblokjes bewaren we voor de koude cola's in de zomermaanden. In een goede whisky gaan whiskystenen. Whiskystenen zijn speciaal ontwikkeld om je whiskey te koelen zonder dat de smaak van de drankje wordt beïnvloed door smeltend ijs. Ze komen in allerlei stoere designs zodat je whiskey niet alleen koel blijft maar er ook nog eens tof uitziet.

Naast de whiskeystenen is een whisky heupfles ook een leuk cadeau idee. Een heupfles is tegenwoordig een beetje retro, maar de retro vibes maken dit jaar een grote comeback. Daarnaast hebben we in onze mancave store ook alles voor mannen die hun whisky in al haar pracht en praal willen presenteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toffe karaf in wereldbol stijl? En wil je écht een mooi whisky-cadeau weggeven, stop je fles dan in een stoere Jerrycan Giftset. Keuzes genoeg! 

Dus, welke 'Harry' maak jij dit jaar blij met deze geweldige cadeaus? Wat je ook kiest: Hop.nl is waar je moet zijn!

Terug