opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Man drinkt teveel alcohol en verandert zijn naam in Céline Dion

celine dion

Heb je ooit zóveel gedronken dat je je naam hebt veranderd? Nee, dat dachten we al. Maak kennis met Thomas Dodd, een 30-jarige Brit die rond de feestdagen zó van het padje was, dat hij besloot zijn naam te veranderen. Nu deed hij dat tijdens het kijken naar een concert van de Canadese zangeres Céline Dion, en nou ja, dat werd dus ook zijn nieuwe naam. 

“Omdat ik nogal een Céline Dion superfan ben, dacht ik dat het hilarisch zou zijn. Mijn moeder denkt van niet, ze was niet bepaald tevreden.”

Officiële documenten

Hij dacht dat het een geweldig idee zou zijn om zo’n 100 euro te betalen om officieel haar naam aan te nemen, maar vergat het volledig toen de officiële akte-documenten deze week bij deze deur landden. Zodra je deze papieren ontvangt, moet je ze ondertekenen in de nabijheid van een onafhankelijke getuige en moet je tevens diverse partijen op de hoogte brengen voordat je naam daadwerkelijk als gewijzigd wordt beschouwd.

Daarmee was de kous dus af, zou je denken. Maar nee: de beste Thomas hield voet bij stuk, en besloot zijn plannen niet meer terug te draaien. Hij hoopt hiermee bijvoorbeeld backstage te kunnen komen bij een van de optredens van zijn idool. Toch geeft hij aan dat hij nogal bang is om zijn werkgever te vertellen over zijn nieuwe baan. Ook zijn moeder zou niet al te blij zijn geweest met de dronken capriolen van haar zoon. 

Lees ook: Drink whisky en red de natuur!

Een wazige nacht...

“Ik was van plan haar te bezoeken in Vegas, maar dat kon natuurlijk niet vanwege Covid. Dus ik ben een beetje verslaafd geraakt aan het kijken naar haar concerten op YouTube. Een soort second-best. Ik ben nogal geobsedeerd door haar en ben dat altijd geweest. Maar ik weet niet waarom het bij me opkwam om mijn naam in de hare te veranderen. Ik kan me de nacht niet echt herinneren en ben de volgende dag alles vergeten.

'Ik herinner me dat ik het Celine Dion-concert van haar optreden in Vegas zag en dat is ongeveer alles wat ik me kan herinneren. Ik wou dat ik wist wat er was gebeurd, maar het was een wazige nacht. Toen ik woensdag thuiskwam van mijn werk, lag er een grote witte envelop op de grond bij de deur. Het zag er heel belangrijk uit en het zat vol met al die officiële certificaten. Zodra ik het las, moest ik echt even gaan zitten...

Lees ook: Unieke whisky’s onder de hamer om Schotse whisky-industrie te redden

Boris Johnson

"Omdat ik nogal een Céline Dion superfan ben, dacht ik dat het hilarisch zou zijn. Mijn moeder denkt van niet, ze was niet bepaald tevreden. Ik heb haar verteld dat het erger had kunnen zijn en het ook Boris Johnson had kunnen zijn - we hebben geluk dat hij geen liveconcerten op YouTube heeft”. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.