opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Mannen met een buikje worden steeds aantrekkelijker gevonden

buikje steeds populairder

Vliegen de coronakilo’s er bij je aan? Drink je net wat teveel bier om dat strakke buikje te kunnen kweken? Of zijn de stukken vlees van de Yakiniku grill gewoon véél te lekker? Geen paniek! Een strak en afgetraind lichaam is namelijk verleden tijd, als het aan 78% van de vrouwen ligt, en een klein buikje is precies wat ze bij je willen zien… 

Lees ook: Biertekort dreigt, maar geen paniek: maak thuis gewoon je eigen bier!

Dad bod populairder dan ooit

Ben jij de trotse eigenaar van een flinke bierbuik? Dan hebben we dus goed nieuws. Steeds meer onderzoeken bevestigen dat vrouwen de voorkeur geven aan een klein buikje boven een afgetrainde six-pack. Eén van deze onderzoeken is afkomstig van Planet Fitness, wat niet bepaald intuïtief lijkt als je je bedenkt dat het bedrijf is bedoeld om mensen naar de sportschool te krijgen. Maar goed: de resultaten liegen er niet om en de waardering voor een een buikje wordt dus alsmaar groter.

De studie, die jaarlijks wordt herhaald, kijkt naar hoe Amerikaanse mannen en vrouwen denken over het lichaam van het andere geslacht. Net als alle voorgaande jaren, lijkt ook de meest recente uit te wijzen dat de dad-bod ‘meer sexiness en zelfvertrouwen uitstraalt dan ooit tevoren’, aldus het onderzoek.  Volgens de studie identificeren meer dan 23 miljoen mannen in Amerika zich als de eigenaar van een dad-bod. Deze cijfers zijn vergelijkbaar met voorgaande jaren, maar het grote verschil is dat het erop lijkt dat de acceptatie van deze lichaamstypen steeds groter wordt. 

Lees ook: Deze kunstmatige tong proeft verschillen tussen whisky’s met nauwkeurigheid van 99 procent

Mannen tevreden met hun bierbuik

Deze groeiende acceptatie van zowel mannen als vrouwen heeft ertoe geleid dat maar liefst 79% van alle mannen tevreden zijn met hun lichaam zoals het is, tegenover 62% in het jaar ervoor. Wij mannen zijn anno 2021 dus meer ontspannen als het aankomt op hoe we eruit zien, en geloven zelfs dat het hebben van een bierbuikje ons leven verbetert. Ja, echt! Bijna vier op de vijf mannen en vrouwen gelooft momenteel dat een dad bod zelfvertrouwen uitstraalt. 

Maar dat wij mannen zelf blij zijn met ons lichaam is misschien één ding, het is toch ook wel belangrijk hoe de dames ons bekijken. Maar ook daar zit het momenteel wel goed als je wat extra kilootjes op je buik draagt. 65% van alle vrouwen vindt een buikje namelijk zelfs aantrekkelijker dan een afgetrainde buik, en bijna de helft van alle vrouwen (47 procent) gelooft zelfs dat dad bods ‘de nieuwe sixpack’ zijn. En wil je het écht goed doen bij de dames, dan moet je op zoek naar een moeder. Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk dat 83 procent van alle moeders trots zouden zijn op een echtgenoot met wat meer spek. 

Lees ook: Nemen vrouwen de whisky-wereld over?

Neem toch lekker dat extra stukje vlees!

Kortom: wees trots op je lijf. Neem gewoon dat extra stuk buikspek en gooi er vooral een extra glas whisky in. Je vrouw zal er blij mee zijn!

Afbeelding: fat clipart png from pngtree.com

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.