opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

What would Joel & Ellie do? Zo overleef je een zombie apocalyps!

What would Joel & Ellie do? Zo overleef je een zombie apocalyps!

Sinds de release van de tv-serie The Last of Us is de wereld weer helemaal in de ban van de fascinerende en angstaanjagende mogelijkheid van een post-apocalyptisch scenario. Als man is het natuurlijk belangrijk om voorbereid te zijn op dergelijke doemscenario's, niet alleen om jezelf en je dierbaren te beschermen, maar ook om de adrenaline en het avontuur te ervaren die komen kijken bij het overleven in een wereld die wordt bevolkt door zombies. Vandaag duiken we in de beste tools om je te helpen overleven in een The Last of Us scenario, want wat heb je nou precies nodig om te overleven? Hier bij Hop hebben we alles wat je nodig hebt om écht als laatste over te blijven.

De beste zelfverdedigingstools

Het is een kille nacht, je hoort geritsel in de struiken, en je beseft dat je een wapen nodig hebt om jezelf te beschermen tegen de hongerige zombies die achter je aan zitten. Wat is je eerste keuze? Een betrouwbaar zakmes natuurlijk! Dit handige hulpmiddel is niet alleen geschikt voor het snijden van touw en het openen van blikken, maar kan ook dienen als een effectief wapen tegen zombies en andere vijanden. En als je je afvraagt of je het mes moet aanscherpen, vergeet niet: hoe scherper het mes, hoe minder tijd je nodig hebt om een zombie neer te halen.

Maar wat als je iets met meer gewicht nodig hebt? Geen zorgen, want een bijl komt altijd van pas. Hak hout voor een kampvuur of houd zombies op afstand met dit krachtige wapen. En laten we eerlijk zijn, het ziet er ook gewoon stoer uit. Wil je nog een stap verder gaan? Probeer een werpbijl om je vijanden op afstand te houden. Het is als darten, maar dan met zombies.

De dag en nacht trotseren doe je zo!

De nacht valt en je wilt niet struikelen over de voet van een zombie, dus je hebt een zaklamp nodig om je te begeleiden. Een betrouwbare zaklamp helpt je niet alleen om je weg te verlichten en mogelijke bedreigingen te identificeren, maar kan ook dienen als een geïmproviseerd wapen. Denk aan een zaklamp met een stroboscoopfunctie om zombies te desoriënteren, of gebruik het als een knuppel om die hardnekkige zombies van je af te slaan.

Als je het gevoel hebt dat een zakmes gewoon niet genoeg is om de dichte begroeiing of een horde zombies te doorklieven, overweeg dan een machete aan je arsenaal toe te voegen. Dit langere, zwaardachtige mes is perfect voor het doorklieven van zowel planten als zombies. Met zijn scherpe lemmet en solide grip is een machete een ideale aanvulling op je overlevingsuitrusting. Probeer tijdens het zwaaien met je machete niet per ongeluk een boom om te hakken, tenzij je van plan bent een fort te bouwen!

Voor de echte krijgers onder ons zijn er zwaarden. Hoewel ze misschien niet zo praktisch zijn als kleinere, lichtere wapens, bieden zwaarden een ongeëvenaarde elegantie en effectiviteit in de strijd tegen zombies. Kies een zwaard dat bij je stijl en vaardigheden past, en je zult je zowel dodelijk als stijlvol voelen. Niets zegt "ik ben voorbereid op de zombie-apocalyps" als een goed gesmede katana.

Maar er is meer...

Naast wapens zijn er natuurlijk nog meer essentiële items die je nodig hebt om te overleven in een zombie-apocalyps. Een firestarter is bijvoorbeeld een must voor het starten van kampvuren om je warm te houden, voedsel te koken en ongewenste bezoekers op afstand te houden. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet een vuurshow geven om indruk te maken op hun mede-overlevenden?

Hoewel het misschien niet het eerste is waar je aan denkt in een zombie-apocalyps, kunnen handboeien nuttig zijn om indringers of gevaarlijke individuen te neutraliseren zonder dodelijk geweld te gebruiken. Een stevig paar handboeien kan je helpen de situatie onder controle te houden wanneer onderhandelingen noodzakelijk zijn. Pas wel op dat je de sleutel niet kwijtraakt; anders wordt het een ongemakkelijke situatie...

Ten slotte is het ook tijdens een zombie-apocalyps belangrijk om af en toe te ontspannen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Een whisky heupfles is het perfecte accessoire om je favoriete drankje bij je te hebben en jezelf een welverdiend drankje te gunnen na een lange dag van zombiebestrijding. En nou ja, je wordt er ook lekker warm van.

Proost op het einde van de wereld!

Terug