opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

800 unieke Europese flessen whisky onder de hamer

whisky auctioneer

Wil je je whiskyverzameling uitbreiden? Dan kun je de komende dagen je lol niet op. Online veilighuis Whisky Auctioneer biedt namelijk van 10 tot en met 14 december een bijzondere collectie whisky aan. Whisky's van onafhankelijke Europese bottelaars worden hier geveild. Hét perfecte moment voor een goed kerstcadeau voor je whisky-liefhebbende maten dus - of uiteraard voor jezelf. 

Lees ook: Onderzoek laat zien dat baarden helpen klappen te absorberen

800 flessen

Meer dan 800 flessen whisky gaan onder de spreekwoordelijke hamer in de vijfdaagse veiling. Ze maken deel uit van de grote Pat's Whisky Collectie, waar we al eerder op Hop.nl over schreven. De collectie van circa 9.000 flessen whisky wordt stap voor stap geveild in aparte veilingen - en ook dit keer zitten er weer heel wat bijzondere flessen tussen. 

In deze komende veiling worden bijvoorbeeld meer dan 150 flessen van de bekende Italiaanse bottelaar Moon Import aangeboden. “The Animals”, “The Sea”, “The Costumes”, “The Birds”, “Menses”, “Le Fanciulle dell'800”, “The Last Fetish”. Het zijn slechts een aantal namen die whisky-liefhebbers wellicht wel kennen. Dan is er ook nog de legendarische Coilltean-serie van Silvano Samaroli, series van Juul's Vin & Spiritus uit Denemarken, 60 bottelingen van de Nederlandse bottelaar "The Ultimate" en 84 flessen van de Old Train Line van Jack Wieber uit Duitsland, waaronder Port Ellen, Glenury Royal en Lochside.

Lees ook: Leuke vondst: stel vindt 66 unieke flessen whisky verstopt in muren

“Er is een ongelooflijk rijk verhaal te vertellen als het gaat om de geschiedenis en de betekenis van Europa's onafhankelijke whisky bottelaars, wiens uitdrukkingen zijn aanzienlijk gegroeid in populariteit in de afgelopen jaren. Een deel van wat deze whisky's zo speciaal maakt, is dat ze uitsluitend zijn ontstaan ​​uit een passie voor het ontdekken van whisky - net zoals Pat's benadering van het drinken en verzamelen van whisky”, zegt Joe Wilson, Head of Auction Content bij Whisky Auctioneer.

De veiling biedt simpelweg een unieke kans voor Whisky-liefhebbers en verzamelaars. om te bieden op enkele van de meest complete series whisky's die zijn uitgebracht door iconische Duitse, Italiaanse en Nederlandse bottelaars. De anonieme eigenaar van de collectie, Pat, bracht tientallen jaren door met het verzamelen van zijn collectie van 9.000 flessen whisky, uitsluitend gevoed door een pure passie om whisky’s uit de hele wereld te ontdekken, te leren kennen en ervan te genieten.

Lees ook: 7 items die niet in je mancave mogen ontbreken

Unieke kans

“Onze aanstaande exclusieve Europese bottelarijveiling zal whiskyliefhebbers en -verzamelaars een ongelooflijke kans geven om een ​​aantal verbazingwekkend complete series releases te ontdekken die de weg hebben geëffend voor de groei van de categorie van onafhankelijke bottelaars, en de mogelijkheid om misschien wel de collecties van de toekomst te starten."

Zelf ook een poging wagen op een paar unieke flessen? Bekijk de veilig dan hierrr!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.