opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Brouwerij zoekt persoon die zes maanden bier wilt drinken voor 18.000 euro

avontuurlijk bier drinken

Nu social distancing soort van ‘het nieuwe normaal’ is geworden, lijkt er geen beter moment om wat quality time in de natuur te besteden. Hier op Hop.nl verkopen we ontzettend veel tools en gadgets voor de echte avonturier, en die zouden misschien wel eens van pas kunnen komen bij jouw nieuwe baan. Een Amerikaanse brouwerij zoekt namelijk een ambitieuze bierliefhebber die ze 20.000 dollar - of ongeveer 18.000 euro - willen betalen voor een wel heel bijzonder avontuur.

Lees ook: Dit zijn de meest bier-liefhebbende landen ter wereld

De Appalachian Trail

Maar er is natuurlijk een catch, want als je dacht dat je lekker comfortabel in een kroeg kon gaan zitten en 18.000 euro op kunt strijken voor het wegtikken van wat pilsjes, dan heb je het mis. De Devils Backbone Brewing Company zoekt namelijk een nieuwe Chief Hiking Officier (CHO). De functieomschrijving is eenvoudig: één gekwalificeerde kandidaat ontvangt een toelage van $ 20.000 om het wandelpad de Appalachian Trail in 2021 te bewandelen. De brouwerij zorgt daarnaast voor de complete uitrusting én rustdagen om productonderzoek te doen gedurende de hele reis. En met productonderzoek bedoelen we natuurlijk bier drinken. 

De arbeidsvoordelen klinken natuurlijk geweldig, maar de daadwerkelijke vereisten zullen niet gemakkelijk zijn. Door de Appalachian Trail wandelen is namelijk niet voor informele wandelaars of bangeriken. Sterker nog, het is één van de fysiek en mentaal zwaarste expedities in Noord-Amerika. Een end-to-end-trektocht over de lengte van de AT beslaat bijna 3540 kilometer en duurt ongeveer zes maanden om te voltooien. Het pad doorkruist enorme hoogteverschillen over acht nationale bossen en twee nationale parken in 14 staten van Georgia tot Maine.

Lees ook: 7 dingen die elke whisky-lover moet weten voor hij Schotland bezoekt

Alleen voor echte avonturiers

Het is dan ook geen geheim dat Devils Backbone alleen op zoek is naar échte wandelaars en avonturiers. Naast lange dagen onderweg waarbij je ontzettend veel kilometers moet overwinnen, zul je onderweg nieuwe biersoorten moeten proeven en de hele reis moeten documenteren op social media. Een beetje om kunnen gaan met Instagram en Facebook is dus wel een vereiste. Het goede nieuws is dat, omdat de reis pas in 2021 begint, de nieuwe werknemer bijna een volledig jaar zal hebben om zich voor te bereiden. Snel naar onze outdoor shop dus om wat gear in te slaan! 

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze opvallende baan? Solliciteren kan hierrr tot en met 31 juli. Het officiële formulier vereist alleen basiscontactinformatie en een link naar een videoclip van 60 seconden voor aanvragers om hun kwalificaties te bewijzen. Laat je partner dus even een minuut lang je wandelaarskunsten én je bierdrinkskills tonen, en het moet volgens ons helemaal goed komen. Want die voorliefde voor bier, die heb jij als Hop.nl lezer natuurlijk al. Succes!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.