opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

De Hop.nl Christmas Gift Guide voor mannen

christmas gift guide mannen.

Met kerst voor de deur is het tijd om je verlanglijstje te vullen met producten die jou als man blij maken. In dit artikel hebben we daarom een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet. Er zijn als man zoveel producten die je nodig hebt, zonder dat je hiervan misschien al op de hoogte was. Ben jij dus op zoek naar wat inspiratie voor op je verlanglijstje, dan ben je hier aan het juiste adres. Ben je juist als cadeaugever op zoek naar leuke ideeën voor een cadeautje voor een man, zoals je partner, vriend, broer, collega of wie dan ook? Ook dan zit je hier helemaal goed!

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Een bieropener

Klinkt misschien 'eenvoudig', maar elke man hoort er een in zijn assortiment te hebben. Of je er nu één aan je sleutelbos hebt hangen, aan je muur hebt bevestigd of een aantal losse openers in je keukenlade hebt liggen: een bieropener is een essentiële accessoire voor de echte bierdrinker. En daar zijn wij van op de hoogte. Wij geven in principe niet zoveel om keukengerei, maar als het met bier te maken heeft dan luisteren we natuurlijk mee met uiterste concentratie. Heb je al wel eens door onze shop gescrold? Wij hebben precies die opener waar jij naar opzoek bent. En dan hebben we het niet over zo'n saai ding die je misschien al hebt liggen. Nee, in onze shop vind je ze in alle soorten en maten, zelfs in de vorm van een vlindermes of Darth Vader!

Bekijk onze bieropeners

Een bierbrouwpakket

Of jij nu zelf met het bierbrouwen aan de haal bent gegaan, of dat je mensen in je omgeving hebt die uren in hun eigen thuisbrouwerijtje aan de slag zijn met het brouwen van het beste biertje: met onze brouwpakketten kun je goed uit de voeten. Je kunt middels het brouwen van bier zoveel verschillende kanten op, niet te geloven hoeveel smaaklagen één zo'n gouden rakker kan bevatten. Als fervent bierdrinker heb jij vast wel inzicht in welk biertje jouw voorkeur heeft, maar het is altijd leuk om te experimenteren en uit te proberen, toch? Zo'n bierbrouwset is daarnaast een geweldig cadeau om te geven en is zo'n typisch item waarvan iedere man weleens heeft gezegd: "Dat moet ik ook ooit nog een keer uitproberen", maar waar ze misschien gewoon nooit aan toe komen.

Bekijk onze brouwsets

Een baardverzorgingsset

Ben jij de trotse eigenaar van een baard, of moet je een cadeautje kopen voor zo'n trotse baardeigenaar? Welke van de twee het ook is: in onze shop vind je alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van al dat gezichtshaar. Want als we één ding zeker weten, is dat veel te weinig mannen écht goed voor hun baardhaar zorgen. Het resultaat: een droge huid, schilfers en in sommige gevallen zelfs roos. En daarnaast ziet een onverzorgde baard er ook gewoon wild uit. De oplossing: wat baardolie, een baardshampootje en natuurlijk wat baardwax. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Percy Nobleman Beard Grooming Kit? Je vindt al deze producten in onze baardshop, snel eens kijken dus!

Bekijk onze baardverzorgingsproducten

Een zaklamp

Nog zo'n item die je wellicht niet zo snel zou kopen, maar geloof ons: iedere man kan wel een zaklamp gebruiken. We weten natuurlijk dat je tegenwoordig een best oké zaklampje op je smartphone hebt, maar wat heb je daaraan als je in het midden van de nacht op straat met pech staat en je telefoonaccu is leeg? Precies, helemaal niets. De oplossing is natuurlijk een zaklamp met oplaadbare batterijen, zoals de Trustfire zaklampen uit ons assortiment. Daarnaast biedt zo'n groter formaat zaklamp simpelweg veel meer power dan je telefoontje: de WF-501B biedt voor 19 euro al ruim 1000 lumen licht! Zorg er gewoon voor dat je altijd een paar batterijen in je zaklamp hebt en dat je ook altijd een paar extra batterijen bij je hebt - in je auto bijvoorbeeld - en klaar is Kees.

Bekijk onze zaklampen

BBQ bestek

Tenzij je zelf vegetariër bent of een cadeau moet kopen voor een vegetariër, weten we zeker dat voor de rest élke man van een goede BBQ houdt. En wat is nou een barbecue-party zonder het juiste bestek? Precies, helemaal niets. In onze webshop vind je verschillende soorten bestek om van elke BBQ een feest te maken. Want we weten dat een barbecue ontzettend gezellig is, maar met de juiste hulpmiddelen kan het ook voor een hoop geklungel zorgen. Een simpele BBQ tool set kost je bijvoorbeeld slechts 12 euro. Daar maak je elke man blij mee. Nu die lappen vlees nog...

Bekijk ons BBQ-bestek

Thuis bier brouwen (boek)

Of het nu gaat om de geschiedenis van bier, de scheikundige reactie die bier veroorzaakt, de verschillende soorten bier of een zelfhulpboek wat betreft het brouwen van bier: het zit allemaal verpakt in het geweldige boek 'Thuis bier brouwen' van Greg Hughes. Het is eigenlijk bijzonder dat er nog geen literair bier-schrijver de prestigieuze Pulitzerprijs heeft gewonnen. Daar moet snel verandering in komen... In het boek vind je alles wat je nodig hebt om thuis het perfecte biertje te brouwen. Zo vind je er informatie over ingrediënten, diverse brouwtips, smakelijke foto's en gedetailleerde stap-voor-stap guides zoals wij ze niet hadden kunnen schrijven. Daar kan elke thuisbrouwer wel wat mee!

Bekijk dit bierboek

Drank heupfles

Ben je onze heupflessen al tegengekomen? Ze zijn allemaal van stijlvol design en precies zo ontworpen dat de fles ‘lekker draagt’. Er zit namelijk een curve aan de achterkant van de fles, waardoor deze precies naar de hand vormt. Al met al blijkt de heupfles een ideaal cadeau te zijn voor de man (of vrouw) die wel van een sterke, stijlvolle drank kan genieten op z'n tijd. Als afstudeercadeau, wanneer iemand promotie heeft gemaakt, Sinterklaas of de Kerstman langskomt of simpelweg jarig is: de heupfles is geschikt om bij elke gelegenheid cadeau te doen.

Bekijk onze heupflessen

Whiskystenen

Naast dat whiskystenen (of whiskeystenen, wat je wilt) een stoer en stijlvol design hebben, zijn de zwarte robuuste blokken een eye catcher in elk glas. En daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend functioneel om jouw glaasje whiskey een paar graden koeler te krijgen. Zodra je de stenen in huis hebt, bewaar je deze in de vriezer en haal je er een paar uit wanneer je jezelf een goed glas whiskey hebt ingeschonken. Omdat de stenen bevroren zijn, geven ze direct kou af aan je drank en blijven ze dit ook lang doen. Merk je dat je drank weer op kamertemperatuur begint te komen? Wissel de stenen dan om voor een nieuw paar. Het grote voordeel van deze stenen is dat het in tegenstelling tot ijsblokjes je drankje niet mixt met water - wat de smaak weer ten nadele kan komen.

Bekijk onze whiskystenen

Een lekker geurtje

Het staat op menig kerstlijstje als 'opvulling', maar een lekker luchtje kan nooit kwaad, toch? Heb je voor een mannelijk familielid, vriend of collega nog een goed cadeau nodig, dan zit je met een parfum altijd goed. Sterker nog: het is een prachtige manier om te laten zien dat je hebt nagedacht over wat bij hen past - als het luchtje ook nog eens bij diegene past natuurlijk. Omdat het zo persoonlijk is, kan het soms echter wat ontmoedigend zijn om te beslissen wat iemand leuk vindt. Gelukkig hebben wij onze shop beperkt tot parfums die passen bij stoere en avontuurlijke mannen. Past dat bij jou of bij de ontvanger van je cadeau? Dan zit je met één van onze 38 parfums helemaal goed.

Bekijk onze parfum

Prachtig glaswerk

Het drinken van alcohol kan op twee manieren: als een wildebras wat pintjes achterover gooien in een kroeg, of thuis in stijl met een groep goede vrienden om je heen. Allebei zijn meer dan prima, maar als je liefhebber bent van de laatste, dan hebben we in onze shop een aantal prachtige items voor je in de aanbieding. De globe decanter set die je hiernaast ziet, bijvoorbeeld. In de bol bewaar je je favoriete sterke drank, terwijl de prachtige glazen veel chiquer zijn dan die standaard IKEA-dingen die je misschien hebt staan. Houd je meer van schaamteloos sterke drank shotten? Dan zijn de Skull Shot Glasses de betere optie.

Bekijk ons glaswerk

Een visfileermes

Of je nu het liefst je eigen vis vangt, of deze bij de visboer haalt alvorens je 'm met respect bereidt op de barbecue: een visfileer mes is een absolute must voor de (hobby)kok. Bij sommige mannen breekt tegenwoordig het zweet uit wanneer ze een visje moeten fileren, omdat het nogal een afgang is als je dit niet met souplesse en gemak weet uit te voeren. Wij van Hop.nl vinden dat élke man zou moeten weten hoe ze een visje moeten fileren. Het liefst nog een visje die ze zelf gevangen hebben, natuurlijk. Met een kwalitatief visfileermes gaat dat fileren niet alleen makkelijker, maar ziet het er ook nog eens stijlvoller uit dan wanneer je met een of ander bot mes zit te kloten.

Bekijk onze visfileermessen

Een humidor voor je sigaar

Niets is zo belangrijk als een goede humidor wanneer je een aantal kwaliteitssigaren in huis hebt liggen. Naast dat ze ontzettend stijlvol zijn, creëert zo’n houten doosje een klimaat die perfect is voor sigaren om in bewaard te worden. Schaf dan trouwens ook meteen een hygrometer of bevochtiger aan (of kies voor een humidor waar dit al in zit). Met deze attributen kun je het klimaat van je humidor nauwlettend in de gaten houden: het is namelijk belangrijk dat je sigaar zich in een bepaalde luchtvochtigheid bevindt om zo alle smaak en rookgenot te bewaren.

Bekijk onze humidors

Een sigarenknipper en sigarenasbak

Jij hebt ongetwijfeld al wel eens een sigaar gerookt van écht goede kwaliteit, zo’n dure met een eigen kokertje, uit Cuba bijvoorbeeld. Dan weet je ongetwijfeld ook dat je eerst de top eraf moet knippen voordat je begint met roken. Een leuk onderdeel van de sigarencultuur. Hiervoor heb jij uiteraard een speciale sigarenknipper nodig, en doe er dan ook meteen een stijlvolle asbak bij waar je het topje in kunt leggen. Is degene waar jij een cadeau voor moet kopen een liefhebber van sigaren? Dan heb je met een nieuwe sigarenknipper of asbak nooit een miskoop.

Bekijk onze sigarenknippers

Beer Belly Bag

Veel mannen onder onze lezers zullen deze Beer Belly Bag niet nodig hebben om een bierpens te creëren, het enige wat wij hoeven te doen is ons shirt omhoog te trekken. Voor iedereen die niet is gezegend met een bolle buik hebben we de Beer Belly Bag. De buik is enorm realistisch en zal iedereen even twee keer laten kijken. De tas vul je natuurlijk alleen met je favoriete drank. De bag kan overigens volledig worden aangepast aan elk formaat buik: dus of je nu een sixpack hebt of al een grotere bierbuik dan de tas, het past hoe dan ook. In totaal past er voor 1 liter aan ruimte in de tas, genoeg dus om wat drank mee het festivalterein op te smokkelen!

Bekijk de Beer Belly Bag

Een stijlvolle wijnhouder

Wijn is al eeuwenlang een populaire drank onder zowel mannen als vrouwen. Een echte goede wijn, daar kan iedereen van genieten. En de praktijk wijst uit dat een flesje wijn regelmatig cadeau wordt gedaan: door vrienden, familie, een werkgever of klant. De kans is dus groot dat ook jij een verzamelingetje wijn in je huis hebt staan. En laten we eerlijk zijn: een mancave is bij uitstek geschikt om je wijn op te slaan, maar doe dat wel in stijl. Bijvoorbeeld met een stoer en robuust wijnrek uit onze webshop. Drank in je cave zorgt ervoor dat je regelmatig wordt herinnerd aan het feit dat je nog wat goede wijn hebt staan. Nodig je vrienden uit en trek eens een flessie open. Ook een beetje een cadeau voor jezelf, dus!

Bekijk onze wijnhouders

Een retrobord

Laten we er geen doekjes om winden: de meeste mannen hebben geen flauw idee wat ze met hun decoratie aanmoeten. Gelukkig ben jij er om diegene te helpen - of vind je het wel wat voor in je eigen huis. De borden die je in onze shop vindt zijn erg uiteenlopend. Er zitten sowieso een aantal borden tussen die de rest van jouw huisgenoten ook kunnen waarderen. Maar borden met een wat mannelijkere opdruk of tekst, zijn bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld je mancave of garage nog net een tikkeltje mannelijker te maken. Daarnaast is het best gezellig om je mancave van wat sfeer te voorzien door middel van het ophangen van een decoratief stuk aan de muur. Ook zijn de borden altijd een succesvol cadeau. Heb je een maat die ook een eigen mancave of misschien thuisbierbrouwerij heeft? Dan is het leuk om ze te verblijden met zo’n retrobord voor aan de muur. Zit je nooit fout mee.

Bekijk onze wandborden

Een zakmes

In de categorie essentiële items voor mannen: natuurlijk de zakmes. Vroeger had iedereen er een op zak, maar vandaag de dag is de populariteit rondom zakmessen wel wat gezakt. Wij vinden dat iedere man wel een zakmes of multitool in zijn garderobe moet hebben zitten. Je weet immers nooit wanneer je hem nodig hebt. Om een doosje open te maken bijvoorbeeld, of wellicht om iemand uit een benarde positie te bevrijden. Een zakmes is voor iedere man een geschikt cadeau. Gebruik je hem niet perse om zijn functionaliteit, dan ziet het er altijd stoer en fraai uit. We weten zeker dat je met zo'n typisch mannenitem goed zit bij het geven van een cadeau aan je vriend, oom, vader of collega.

Bekijk onze zakmessen

Een bijl

Woon je in de betonnen jungle van een grote Nederlandse stad, dan is de kans groot dat je nog nooit met een bijl hebt om hoeven gaan. Maar we weten met 100% zekerheid te zeggen dat élke man wel een soort oergevoel krijgt als hij een andere vent met een bijl om ziet gaan. Om wat hout te hakken bijvoorbeeld, maar in sommige gevallen ook om wat bad guys mee te bewerken in een of andere actiefilm. Hoe dan ook: een man die met bijlen om kan gaan, dat is een man waar je op kan bouwen. In onze bijlenshop hebben we een aantal prachtige exemplaren, waaronder krachtige bijlen om bomen mee om te hakken, maar ook heuse werpbijlen. En bijlwerpen? Dat is écht hot momenteel!

Bekijk onze bijlen

Terug