opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Dit is waarom bier de beste dranksoort ter wereld is

bier beste drank

Bier is de aller-aller-aller beste dranksoort ter wereld. Zo, dat is eruit. Ja, beste Hop-lezers, dat we hier van bier houden, dat moge duidelijk zijn. We zijn zo verliefd geworden op bier vanwege tal van verschillende redenen, en dat is precies de reden dat we vandaag een lijst hebben samengesteld met enkele van de meest prominente redenen waarom bier zonder twijfel het nummer één drankje ter wereld is.  

Ben je al lang overtuigd van de magie van bier? Klik dan hier om morgen nog te beginnen met het brouwen van je eigen, unieke biersoort!

Bier smaakt goed

Laten we eerlijk zijn, de voornaamste reden dat we van bier houden is natuurlijk omdat het verrekte goed smaakt. Je kunt daarnaast tal van verschillende smaken bier vinden om van te genieten. Als je nog geen fan bent van bier (wat doe je in hemelsnaam op Hop.nl?!), dan raden we je sterk aan om een ​​kijkje te nemen naar de verschillende bierbrouwpakketten die we hier in onze bierbrouw shop aanbieden. Het is dé manier om de unieke smaken van bier te ontdekken. 

Bier maakt van elk gesprek een goed gesprek

Al kun je elkaar voor de helft niet verstaan en is 75% maar wat gebrabbel, bier maakt van elk gesprek een goed gesprek. Als je dus een goed gesprek met een ander persoon wilt hebben, moet je dus gewoon overwegen om bier aan je zijde te hebben. Bier wordt namelijk meestal in sociale omgevingen gedronken, maar het maakt je ook nog eens gezelliger. Genieten van een paar glazen bier terwijl je een zinvol gesprek voert samen met een vriend, familielid of zelfs met een zakelijke klant is toch prachtig?

Bier geeft je een geweldig gevoel

Het is lekker en laat elk gesprek vloeiend lopen, maar bier kan je ook nog eens helpen je goed te voelen. Dit is een van de unieke eigenschappen die je in bier kunt vinden in vergelijking met andere alcoholvariëteiten die je kunt kopen: de unieke bier buzz. Dat komt vooral omdat bier een lager alcoholgehalte heeft. Het gemiddelde alcoholgehalte dat je in bier kunt vinden, ligt tussen 4% en 6%. Alleen al een reden om er eentje extra weg te tikken, toch? Het vermogen van bier om je goed te laten voelen is ook bewezen door wetenschappelijke studies, dus je hoeft het niet alleen van ons aan te nemen! 

Bier is verfrissend

Als je jezelf even snel wilt opfrissen na een vermoeiende dag op het werk, hoef je alleen maar een biertje in te schenken. Je zult versteld staan ​​van de verfrissende eigenschappen die het je kan bieden. Ja, het is waar dat consumptie van bier je zal uitdrogen, maar er zijn weinig drankjes die op het moment van drinken zó de dorst kunnen lessen zoals bier. Vooral tijdens een warme en zomerse dag is bier bij uitstek de drank om van te smullen (maar wel als hij ijskoud is!)

Bier komt in veel geuren en kleuren

Je zult je nooit vervelen met bier! Dat komt omdat je ontzettend veel verschillende soorten bier kunt vinden die je kunt kopen of natuurlijk zelf kunt brouwen. Wereldwijd zijn er vele duizenden soorten bier om van te genieten, keus zat dus om uit te kiezen. Elk biertje heeft weer zijn eigen kwaliteiten en toepassing en je kunt ze ook nog eens eenvoudig zelf brouwen met onze bierbrouw starter kits. Ons advies: probeer ze gewoon allemaal eens uit. Wel een klein nipje dan, anders heb je een redelijk alcoholprobleem… Hik! 

Bier is mooi

Je kunt alleen al verliefd worden op het mooie uiterlijk van bier. Als je naar bier kijkt zul je merken dat het een prachtige kleur heeft, of je nu een lichtkleurig of donkerkleurig biertje voor je hebt. Daarnaast zijn veel van de etiketten en verpakkingen ook nog eens subliem. En dat is niet gek, want uit recente onderzoeken is gebleken dat brouwerijen over de hele wereld samenwerken met kunstenaars om hun bierproducten te laten opvallen. Daarom worden dus niet alleen je smaakpapillen, maar ook het visuele gedeelte van je brein gestimuleerd tijdens het drinken van bier!

Bier is cultureel

Bier is verbonden met veel verschillende culturen die we kennen in de wereld. Om dezelfde reden zijn er ook enorm veel verschillende bierspecialiteiten - alleen al als je kijkt naar het verschil tussen Hollandse, Belgische, Duitse of Amerikaanse bieren. Daarnaast staat bier steeds vaker centraal op festivals die in ons land te vinden zijn, en negen van de tien keer wordt het ook nog eens gecombineerd met een goed stuk vlees van de bbq. Heerlijk! En dan hebben we het nog niet eens over het Oktoberfest… 

Bier maakt je creatiever

Zit je met een probleem en zoek je een creatieve oplossing? Bier! De meeste mensen zijn het erover eens dat bier in staat is om hen te helpen bij het stimuleren van creativiteit. Evenzo kan bier je ook helpen je meer ontspannen te voelen. Ik bedoel, de beste moppen komen tot stand tijdens het nuttigen van bier, nietwaar? Evenals de beste ideeën! Out of the box denken is geen probleem voor een bierliefhebber, en dat is best wat waard. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.