opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Wetenschap bevestigt: mannen met een bierbuik hebben betere seks

bierbuik aantrekkelijk

Drink jij ook af en toe een (zelfgemaakt) biertje teveel, en heeft dat weinig goeds gedaan voor je figuur? Nou, dan hebben we vandaag goed nieuws voor je! Wetenschappers hebben namelijk bevestigd dat mannen met een bierbuikje véél betere seks hebben dan mannen met zo’n beach-worthy afgetraind lichaam. 

“Mannen met een hogere BMI en een grotere bierbuik hielden het gemiddeld 7,3 minuten vol onder de lakens, terwijl de slankere deelnemers van de groep het amper 2 minuten vol konden houden.”

Vollere mannen houden het langer vol!

Deze heroïsche onderzoekers (toegewijd aan het vinden van antwoorden op de grote problemen van het leven) bestudeerden de BMI en seksuele prestaties van 100 mannen die hulp zochten voor seksuele disfuncties, en vergeleken deze met de gegevens van 100 mannen die géén problemen meldden. 

Wat bleek? Mannen met een hogere BMI en een grotere bierbuik hielden het gemiddeld 7,3 minuten vol onder de lakens, terwijl de slankere deelnemers van de groep het amper 2 minuten vol konden houden. Een verschil van vijf minuten is behoorlijk significant, right? En het werd nog beter voor de bierdrinkende man: de onderzoekers van de Erciyes University in Turkije ontdekten dat slankere mannen óók nog eens meer kans hadden op voortijdige ejaculatie. 

Lees ook: Experts vertellen waarom je whisky eigenlijk per vat zou moeten kopen

Skip de sportschool, kies voor bier & chocola

Dus, dames: die man uit je sportschool waar je de afgelopen zes maanden over zat te kwijlen, is misschien wel véél minder fijn voor je in de slaapkamer dan mannen die wat minder strak in hun vel zitten. En dat kan wellicht teleurstellend klinken als je echt op zoek bent naar een athletische vent die je gerust een spierbundel kunt noemen....

Maarrr… zoek je een man die net als jij houdt van een lekker stukje vlees op de bbq, een smakelijk biertje of wijntje na het eten én een man die samen met jou een hele bak Ben & Jerry’s ijs weg eet, dan zit het dus met jullie seksleven straks gewoon helemaal goed. 

Lees ook: Onderzoek wijst uit: bier is hét geheim is voor een stabiele samenleving

Buikvet = de ideale orgasmeremmer

Dus hoe zit dat dan nou eigenlijk? Op het eerste gezicht lijkt dit namelijk allemaal niet echt logisch en intuïtief. De penis wordt vaak de peilstok van de gezondheid van een man genoemd, dus zouden mensen met een gezonder gewicht het dan niet juist langer vol houden? Niet helemaal, aldus de knappe koppen die deze studie hebben uitgevoerd. Wetenschappers zeggen dat het ingewikkelder is dan dat.

Meer buikvet, zeggen ze, betekent dat de man in kwestie meer van het vrouwelijke geslachtshormoon estradiol huisvest, dat helpt om een ​​orgasme te remmen. De onderzoekers gingen zelfs zo ver om te zeggen dat mannen met minder mannelijke lichamen de overhand hebben in het volhouden in bed dan een man die goed gespierd is en een lichaam heeft waar een Jason Momoa nog jaloers op zou zijn. 

Ben je er nog niet van overtuigd dat bier goed is voor je gezondheid en seksleven? Lees dan ons artikel met de wonderbaarlijke voordelen van bier drinken

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.