opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Voor 16.00 besteld?
Vandaag verzonden
Snelle klantenservice
Deskundig advies
Altijd een groot aanbod
Scherpe prijzen
Nieuwste technieken
Veilig betalen

Zo creëer je de ultieme mancave!

game room mancave

Welke man heeft er niet ooit van gedroomd om zijn eigen mancave te hebben? Een volledig afgesloten ruimte om te genieten van alles waar mannen van houden: drank, sport, films, lekker eten en gezelligheid met vrienden. Voor mannen die een complete kelder vrij te benutten hebben is het bouwen van een mancave ‘eenvoudig’, maar wist je dat zelfs met een simpele aparte kamer een mancave redelijk eenvoudig in te richten is? 

Op Hop.nl hebben we een groot assortiment gadgets, tools en decoratie om je te helpen je eigen ‘mannengrot’ te maken. In dit artikel geven we je een aantal tips voor het kiezen van de juiste ruimte, items die je absoluut niet mag missen én hoe je je mancave helemaal eigen kunt maken. 

Tip #1: Weet wat je wilt!

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat het is wat je met de ruimte wilt doen. Misschien breng je het grootste deel van je tijd door in de mancave om tv en films te kijken, of misschien spelen jij en je vrienden graag een potje pool... Een mancave kan ook worden gebruikt voor entertainment, volledig uitgerust met een bar en comfortabele stoelen. Het is belangrijk om deze dingen te plannen voordat je begint met het inrichten van je mannenkamer. 

Tip #2: Teken je plannen uit op papier

Het bouwen van een persoonlijke mancave vereist planning én commitment. Allereerst heb je natuurlijk een geschikte ruimte nodig in je huis. Dit kan je kelder, je zolder, je garage of gewoon een slaapkamer zijn die je over hebt. Als je een goed idee hebt van hoe je wilt dat je mancave eruit ziet, schets dan een ruwe lay-out op papier. Zo kun je precies visualiseren wat je wel en niet leuk vindt. Bepaal tevens van tevoren het thema voor je mancave. Wordt het een kamer toegewijd aan sport? Staat je favoriete alcoholische versnapering centraal? De mogelijkheden zijn eindeloos! Het leuke van een mancave is dat je het compleet naar eigen wens kunt indelen. 

Tip #3: Maak de kamer niet te ‘zakelijk’

Het laatste wat je wilt voor je mancave is dat de kamer eruit komt te zien als een speels kantoor. Zorg daarom voor items die puur recreatief gebruikt worden of op zijn minst de indruk wekken dat de kamer een recreatieve ruimte is (want dat is het ook). Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van een comfortabel bank, een mooie grote tv, een complete bar of misschien wel een arcade gameconsole. Zoals we eerder al zeiden: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zorg er dus alleen voor dat je mancave niet simpelweg op een informeel kantoor lijkt en je denkt in ieder geval in de goede richting. 

Tip #4: Decoratie hoeft niet moeilijk te zijn!

Er hoeft niet veel decoratie te zijn in een man grot om het uniek te laten voelen. Kunst voor aan de muur wordt vaak tot een minimum beperkt, maar is wel cruciaal voor een goed ontworpen mancave. Op Hop.nl verkopen we bijvoorbeeld toffe vintage metalen borden die je mancave een uniek retro gevoel geven. Dit soort vintage items of een klassiek antiek schilderij kunnen je mancave elegant en uniek maken. Het toevoegen van de finishing touch vinden velen zelfs het leukste gedeelte van het bouwen van de mancave. Zoek je nog wat kleur én licht? Dan zijn onze neon borden een geweldige optie!

Tip #5: Voeg wat flair toe aan je mancave

Je muren zijn voorzien van baksteenstrips, je bank staat en je nieuwe 65 inch smart TV hangt op de muur. Nu is het tijd om je mancave te voorzien van accessoires. Naast de wanddecoratie die we al besproken in de vorige tip, zijn de items die je toevoegt aan je mancave van cruciaal belang om de perfecte look te creëren. Deze accessoires kunnen variëren van unieke sport memorabilia, een siermes of misschien wel een pijl-en-boog aan je muur. Ook wijnhouders, unieke mancave kapstokken of stoere bieropeners kunnen net dat detail zijn om je kamer helemaal af te maken. Voeg als laatste een dartbord toe en je bent klaar om je maten de eerste uitnodiging te sturen!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.