opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
Voor 16.00u besteld? Vandaag verzonden
​​
Snelle klantenservice Deskundig advies
​​
Altijd een groot aanbod Scherpe prijzen
​​
Nieuwste technieken Veilig betalen

3 redenen waarom je een Arcadekast in je Mancave nodig hebt

3 redenen waarom je een Arcadekast in je Mancave nodig hebt

Het is alweer erg lang geleden dat de arcadehal het centrum was in elke stad. Door de komst van het internet en online gamers zie je tegenwoordig maar weinig mensen in-real-life nog met elkaar genieten van toffe spellen. Maar wat is nou een betere manier om je weer even kind te voelen dan het gamen op een arcadekast? Of je nu van klassieke spellen houdt of je oog hebt laten vallen op enkele nieuwe releases, je eigen arcadekast kopen is een van de beste beslissingen die je ooit zult nemen. 

Hier bij Hop.nl zijn we er zwaar van overtuigd: elke mancave heeft een arcadekast nodig! Er is een enorme verscheidenheid aan spellen om uit te kiezen, waaronder de all-time klassiekers als Pac-Man en Donkey Kong. Arcade kasten zijn geweldig omdat er geen internetverbinding nodig is. Dit betekent dat je persoonlijk met je vrienden kunt spelen in plaats van via Skype of Xbox Live. En niet te vergeten is er praktisch onbeperkte herspeelbaarheid met al die old-school spellen in huis. Lees snel verder om te ontdekken hoe deze kasten je leven kunnen veranderen en jouw mancave om kunnen toveren tot het nieuwe vaste stek van je complete vriendengroep! 

Lees ook: Survivallen met je maten? Met deze 8 items voel je je een heuse Rambo

Arcadekasten zitten bomvol nostalgie

Zelf moet ik een jaar of zeven geweest zijn toen ik voor het eerst met mijn vrienden naar de arcadehal ging. We speelden spellen als Pac-Man, Street Fighter IV, en Asteroids in enorme arcadekasten en we hadden de tijd van ons leven. Nu, vele jaren later, heb ik geprobeerd diezelfde ervaring na te bootsen door deze spellen weer te spelen op een computer, maar laten we eerlijk zijn: deze ervaring is totaal niet te vergelijken met het spelen van deze games op een kast in een old-scool arcadehal, vol lichtjes en neon en joysticks in plaats van een muis en toetsenbord. 

Arcadekasten zijn het summum van nostalgie voor iedereen die in de jaren 70, 80 en 90 is opgegroeid. Ze nemen je mee naar een tijd toen alles nog zoveel eenvoudiger was, inclusief de games. Het is verbazingwekkend hoe, zelfs met alle prachtige spellen die tegenwoordig op mobiele apparaten en nieuwe consoles beschikbaar zijn, mensen nog steeds graag klassieke arcadespellen spelen op vintage arcadekasten. Eenvoudige, simpele spellen, maar oh zo verslavend en met een veel betere gameplay dan menig game die vandaag de dag wordt uitgebracht.  

Lees ook: 3 type messen die elke man hoort te bezitten

Arcadekasten zijn geweldig voor feesten en evenementen

Arcades zijn puur genot uit het verleden, maar zitten ook bomvol voordelen voor feesten, verjaardagen en evenementen. Ze zijn een van de meest geweldige manieren om opwinding aan je feest of evenement toe te voegen met een reeks aan spellen die de tand des tijds hebben doorstaan. Je kunt tegenwoordig flink wat moderne arcadekasten vinden die een ontsnapping aan het dagelijkse leven bieden, terwijl ze toch eer bewijzen aan de retro games van vroeger, inclusief hier op Hop.nl. Deze moderne arcadekasten worden vaak geleverd met tal van games. Een voorbeeld is onze Arcade Racer met maar liefst 107 populaire retro titels!

Organiseer je een thuisfeest in je eigen mancave? Dan is een arcadekast een van de meest toffe manieren om je vrienden en familie te laten genieten - natuurlijk onder het genot van een koud biertje. Vooral wanneer jouw huis vaak de thuishaven is van feestjes binnen je vriendengriep, is een retro arcadekast kopen een ontzettend goed idee. Ze bieden uren speelplezier voor wie er ook langs komt - van de kleine kids van je neven tot al je beste maten zelf. 

Lees ook: De beste manier om een scheermes te slijpen

Arcadekasten zijn er in alle soorten en maten

Arcadekasten zijn er in alle soorten en maten. Hier op Hop.nl hebben we maar liefst 6 soorten kasten voor je in de aanbieding, variërend van de razendpopulaire 32" Pinarcade met maar liefst 623 arcade spellen en 546 flippertafels, de 42" Mortal Kombat kast met maar liefst 1300 games en de retro Burgertime arcade kast voor twee spelers, óók met 1300 games. Zoek je echt speciaal voor je mancave aan arcadekast? Dan gaat er echter weinig boven de 17" Arcade Barrel. Deze kleinere (en ook betaalbaardere) arcadekast is gemaakt voor 2 spelers en beschikt over 412 spellen. Maar het mooiste van allemaal? Hij is gemaakt in de vorm van een biervat! Je kunt al deze arcadekasten en hun spellen bekijken op onze Arcadekasten pagina

Lees ook: Grillen of BBQ’en? Dit zijn de beste Yakiniku Shichirins en Kamado’s op een rij!

Hoe duur is een arcadekast?

Ben je overtuigd en wil je ook dolgraag een arcadekast in je mancave neerzetten? Goede keus! Arcadekasten zijn over het algemeen een stuk duurder dan bijvoorbeeld een nieuwe PlayStation, maar daarentegen krijg je daar wel een écht leuk apparaat voor terug. Geen games die het puur moeten hebben van hun graphics. Nee, echt oneindig speelbare spellen met een gameplay waar je U tegen zegt. Spellen die nóóit zullen vervelen, en waar je ook nog eens bomvol nostalgische gevoelens mee komt te zitten. Is dat het hogere prijskaartje waard? Absoluut!

Dat gezegd hebbende: er zijn arcadekasten in verschillende prijsklassen. De duurste die je op Hop.nl vind is op dit moment 2.350 euro, terwijl de goedkoopste variant onze Arcade Barrel is. Deze heb je al voor 1.150 euro in je mancave staan. Neem dus snel eens een kijkje naar ons complete assortiment om te zien of er een arcadekast voor je tussen staat. We weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

Terug